Zwart de kleur van sv CWO?

Of onze Businessclub zich moet mengen in de inmiddels ontstane discussie of ons huidige club tenue moet wijzigen naar “Navy Blue” of naar “Zwart”, is op voorhand een goede vraag.

Toch vinden wij als bestuur van stichting Businessclub CWO het belangrijk bij deze ontstane vraag stil te staan, simpelweg omdat het ons zorgen baart…

Al enige tijd is er binnen sv CWO een club actieve vrijwilligers met heel veel passie en inzet bezig om opzoek te gaan naar een meer herkenbaar tenue en bijpassende nieuwe kleding leverancier. Voor deze club mensen uiteraard veel respect en dank voor alle tijd welke hier inmiddels in is geïnvesteerd, geen verkeerd woord dus over deze mooie club vrijwilligers, laat dit vooral duidelijk zijn, we hebben immers allen het beste voor met sv CWO!

In dit “project” heeft men gezocht naar een meer onderscheidend tenue ten opzichte van de mede “blauw witte hemden” uit onze regio. Bij oprichting van sv CWO is er door de meerderheid van de sv CWO leden gekozen voor een “Azur Blauw” tenue, bekend van o.a. het Italiaans elftal. Al snel bleek dat deze kleur lastig is, het is geen standaard kleur welke door de bekende leveranciers worden geboden, daarom is er in de loop van de tijd afgeweken naar een “normaal” blauw shirt wat inderdaad dezelfde kleur is als clubs uit de regio, zoals VDL en PPSC. Is dit erg? Nou dit maakt je inderdaad wellicht wat minder herkenbaar, maar jezelf onderscheiden kan je natuurlijk op heel veel vlakken bereiken (dit doen we ook al binnen sv CWO!).

Dat de leden van sv CWO tijdens de ALV van 20 april aanstaande worden meegenomen in een besluit om af te stappen van het “Azur Blauw” en/of het huidig gevoerde “Normale Blauw” kent zijn geschiedenis in het feit dat er is gekozen om de leden naar de mening te vragen bij een presentatie van verschillende mooie tenue creaties. Aan deze enquête hebben verschillende geledingen vanuit de sv CWO (ouders, spelende leden en niet spelende leden) deelgenomen. De uitkomst hieruit was dat er een deel van de deelnemers open staat  voor een volledig ander tenue , de vraag is nu echter wel of alle deelnemers de gevolgen hiervan kunnen overzien. Dit is met name het punt waar wij ons zorgen over maken. Natuurlijk zijn zowel het nu voorgestelde “Navy Blue” en het “Zwarte” tenue beide prachtige tenues en natuurlijk is dit aan ieders smaak onderhevig, de vraag moet echter ons ziens zijn welke tenue is het meest een “sv CWO tenue”. 

De eerder genoemde gevolgen waar wij op doelen zijn bijvoorbeeld alle investeringen die de afgelopen jaren in ons complex zijn gedaan om het een echte “sv CWO sfeer” te kunnen geven, denk aan de blauwe accenten binnen onze accommodatie, maar ook alle blauwe cadeau’s & fan artikelen die Sinterklaas de afgelopen jaren aan onze jeugd cadeau heeft gedaan, de uitstralingen van de websites & socials,  maar denk vooral aan onze “herkenbare identiteit” ondanks dat ons huidige tenue dan misschien niet zo onderscheidend is….

Kortom;

Blauw Wit zijn Onze Kleuren, CWO is onze naam…..laat minimaal het blauw niet verloren gaan, gebruik 20 april jouw stem en gezonde verstand!

Namens het bestuur van stichting Businessclub CWO

Delen

Joris van der Windt

06 - 48 40 62 81

Jeroen Onderdelinden

06 - 16 26 42 19

Bank (ING)

NL35INGB0006062181
t.n.v. Stichting Businessclub CWO
Te Vlaardingen

Postadres

Stichting Businessclub CWO
Muskuskruid 8
3137 WH Vlaardingen
t.a.v. St. Businessclub CWO

Locatie sportcomplex

Trimpad 12
3135 GA Vlaardingen

KvK

52632849