Over ons

Het idee van De businessclub CWO is min of meer in 2002 ontstaan, met als doel de sponsoren van destijds vv HVO (voor de fusie met RKWIK en HSC) iets te kunnen bieden. In die tijd was de Businessclub een onderdeel van de vereniging en bestond op papier eigenlijk nog niet. Echter sinds april 2011 is de Businessclub pas echt begonnen aan zijn bestaan. Sinds seizoen 2010-2011 zijn Joris van der Windt en Jeroen Onderdelinden de Businessclub gaan leiden, dit heeft er onder andere toe geleid dat de Businessclub ook een aparte status heeft gekregen, de stichting Businessclub CWO is mede dankzij hen sinds april 2011 een feit. Doordat de st. Businessclub CWO vanaf dat moment ook echt onafhankelijk kan functioneren van de vereniging, kunnen we bepaalde fundamenten van de st. Businessclub CWO veilig stellen. Uiteraard spelen wettelijk eisen in het kader van aansprakelijkheid e.d. hier ook een rol in.

Natuurlijk zal er ten alle tijden een link blijven bestaan met SV CWO, daar het doel van de st. Businessclub CWO ook o.a. het financieel ondersteunen van SV CWO is. Echter door het juridisch scheiden van elkaar, kan de inbreng van de st. Businessclub CWO ook echt als een “extraatje” worden gezien voor de vereniging.

De Businessclub CWO kent een grote diversiteit aan ondernemers, groot en klein in uiteenlopende branches en is een hele goede basis voor business – to – business. Het doel is om in een ontspannen sfeer ondernemers bij elkaar te brengen en via diverse commerciële activiteiten de naamsbekendheid van de ondernemers binnen en buiten de voetbalvereniging CWO te verhogen. Uiteraard is het doel van de businessclub ook om de de voetbalvereniging CWO financieel te ondersteunen bij bijvoorbeeld activiteiten voor de jeugdafdeling, inrichten van ons complex en onderhouden van ons terrein. Dit alles proberen we te realiseren in 3 jaarlijkse evenementen, maar ook door elkaar te ontmoeten in de exclusieve businessclub lounge in onze accommodatie tijdens wedstrijden van ons eerste elftal.

Fotoalbum

Wat heeft st. Businessclub CWO mij te bieden?

Om onze leden zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij de mogelijkheden onderverdeeld in 2 pakketten, uiteraard verschillend van invulling en prijs. Naast de mogelijkheden binnen deze pakketten laten wij jou in contact komen met mede ondernemers uit de regio en een indirect potentieel klantenbestand van 750 mensen ter beschikking krijgen en uiteraard jouw naam verder bekend maken zowel binnen als buiten CWO.

Waar kan ieder lid van st. Businessclub CWO gebruik van maken?

Een lidmaatschap aan de leukste Businessclub van de gemeente Vlaardingen biedt jou minimaal 3 evenementen per voetbal seizoen, vrij toegang bij de thuiswedstrijden van ons eerste elftal en gebruik maken van onze vaste plaatsen bij Feijenoord, Excelsior Rotterdam en SPARTA Rottterdam (gebruik van 2 stoelen).

Een lidmaatschap is al mogelijk vanaf € 420,00 (excl btw) binnen seizoen 2023-2024.

Meer weten?

Wenst u tijdens een persoonlijk gesprek meer te weten te komen, dan kunt u een afspraak maken met Joris of Jeroen. Anders kunt u ons ook een mail sturen.

Joris van der Windt

06 - 48 40 62 81

Jeroen Onderdelinden

06 - 16 26 42 19