We starten 2022 met twee nieuwe leden!

Het jaar 2022 is nog maar net van start gegaan en we kunnen alweer mooi nieuws melden! Via de "Vrienden van CWO", een mooie club bedrijven die o.a. onze selectie ondersteunt, zijn Gym & Gin en Full Time Holding BV tot onze Businessclub toegetreden.

Gym & Gin
Gym & Gin ligt een beetje afgelegen tussen verschillende sportvelden en het Brainpark in Rotterdam-Oost. In de naam schuilt een boodschap. Gym & Gin gaat over BALANCE; evenwicht in verfijnd eten, evenwicht in een gezonde lifestyle zonder het genieten te vergeten. Een plek waar u kunt ontbijten, lunchen en dineren. Geen eiwitshakes, maar tonijn met softshellcrab, verse dim sum, sushibowl met rauwe zalm. Wat er ook uit de keuken komt; alles draait om kwaliteit en eerlijke producten. 

Full Time Holding BV
Full Time uitzendbureau was onder leiding van Ben van Dijk jarenlang de hoofdsponsor van de selectie vv HVO en later ook sv CWO. Dus zeker geen onbekende en Ben van Dijk, o.a. oud voorzitter en nog steeds nauw bij sv CWO betrokken, al helemaal niet.
Fullt Time uitzendbureau bestaat niet meer en Ben geniet zoveel mogelijk met zijn vrouw Joke van zijn pensioen, via deze constructie blijft Ben onze (Business)club ondersteunen.

Uiteraard zijn wij als St. Businessclub CWO erg blij met deze twee nieuwe leden en hopen we hen snel te kunnen begroeten bij een van onze evementen!

Delen

Joris van der Windt

06 - 48 40 62 81

Jeroen Onderdelinden

06 - 16 26 42 19

Bank (ING)

NL35INGB0006062181
t.n.v. Stichting Businessclub CWO
Te Vlaardingen

Postadres

Stichting Businessclub CWO
Muskuskruid 8
3137 WH Vlaardingen
t.a.v. St. Businessclub CWO

Locatie sportcomplex

Trimpad 12
3135 GA Vlaardingen

KvK

52632849