Warm, maar succesvol Businessclub CWO Padel Toernooi!

Het was een warme zomeravond, waarbij er eerst werd gestart met een clinic voor de mensen welke nog niet zo bekend waren met het Padellen.


Om 18.30 uur was daar het startschot van Pleun en Sjaak, de toernooi directeuren van deze editie, waarbij er in totaal met 15 teams werd gestart, verdeeld over 3 poules. 
Alle teams liepen er prachtig bij door een mooie Robey shirt wat door onze Businessclub i.s.m. Robey mogelijk was gemaakt. Uiteindelijk waren het de teams van Robey/Voetbalshop, 3D Makelaars, Fundament Advies en GBO Bouw die de halve finales wisten te bereiken, waarna de finale werd gespeeld door de heren van Robey/Voetbalshop en GBO Bouw. In de finale ging het lange tijd gelijk op waarna de gebroeders  Onderdelinden alsnog aan het kortste eind trokken.
De terechte winnaars van de eerste editie van het Businessclub CWO Padel Toernooi werden de mannen van Robey/Voetbalshop. Er werd ook nog stilgestaan bij de meest kleurrijke verliezer, wie anders dan Hans van der Valk was hiervan de gelukkige!
Een woord van dank aan de goede zorgen van Sportcentrum Polderpoort en Padelclub Vlaardingen. Wij kijken nu al uit naar de volgende (winter?) editie!

Delen

Joris van der Windt

06 - 48 40 62 81

Jeroen Onderdelinden

06 - 16 26 42 19

Bank (ING)

NL35INGB0006062181
t.n.v. Stichting Businessclub CWO
Te Vlaardingen

Postadres

Stichting Businessclub CWO
Muskuskruid 8
3137 WH Vlaardingen
t.a.v. St. Businessclub CWO

Locatie sportcomplex

Trimpad 12
3135 GA Vlaardingen

KvK

52632849