Update 10-jarig jubileum...

Inmiddels is het alweer maart, normaal gesproken staan we nu voor de beslissende wedstrijden, zijn we druk met de organisatie van onze jaarlijkse sponsoravond en zou ons grote jubileumfeest aanstaande zijn. Helaas is er vooralsnog niks van dit alles mogelijk en moeten wij verder vooruit proberen te blijven kijken.

Begin dit jaar zijn wij een onderzoek gestart onder onze leden om te kijken of er behoefte is aan een online event. Op deze manier dachten wij onze leden wellicht te kunnen verrassen, al is dit uiteraard niet zo leuk en gezellig als normaal. Dit laatste bleek ook uit de reacties, er is simpelweg nagenoeg geen behoefte aan een dergelijk event. Daar wij het uiteraard voor onze leden zouden organiseren moeten wij ook luisteren naar de behoeftes van onze leden, daarom hebben wij besloten geen online evenement te organiseren. Natuurlijk blijven wij alle regelgeving volgen en mocht er uiteindelijk dit seizoen iets mogelijk zijn, zullen wij waar mogelijk de opties benutten elkaar te ontmoeten. Wij zijn ons uiteraard bewust van het feit dat dit voor het lopende seizoen steeds lastiger lijkt te gaan worden.

Wat betreft de festiviteiten rondom ons 10-jarig jubileum, deze zullen wij doorschuiven naar het seizoen 2021-2022. Om dit heugelijke moment niet geheel voorbij te laten gaan hebben wij ervoor gekozen om namens jullie, onze leden, een prachtig cadeau te schenken ten behoeve van de aankleding van onze gerestylede kantine., hierover later meer info!

Tot slot willen wij als bestuur van stichting Businessclub CWO nogmaals benadrukken dat wij ten alle tijden beschikbaar zijn voor hulp of het bemiddelen van contact met andere leden. Immers de leukste Businessclub van Vlaardingen staat voor "Netwerken op de CWO manier".

Later meer….#StaySafe!

Groet,

Joris en Jeroen

Delen

Joris van der Windt

06 - 48 40 62 81

Jeroen Onderdelinden

06 - 16 26 42 19

Bank (ING)

NL35INGB0006062181
t.n.v. Stichting Businessclub CWO
Te Vlaardingen

Postadres

Stichting Businessclub CWO
Muskuskruid 8
3137 WH Vlaardingen
t.a.v. St. Businessclub CWO

Locatie sportcomplex

Trimpad 12
3135 GA Vlaardingen

KvK

52632849