Sponsoren CCT en Euro-Rijn blijven sv CWO de komende jaren trouw!

Enorm trots zijn wij als vereniging te kunnen melden dat twee van onze belangijke en trouwe sponsoren, Combined Cargo Terminal b.v. (CCT)  en de Euro-Rijn Groep, onze club ook de komende jaren trouw blijven. De afgelopen jaren is de financiele steun van deze bedrijven erg belangrijk geweest voor de groei welke wij als vereniging doormaken. Dat deze bedrijven juist in deze bijzondere tijd hebben besloten de club trouw te blijven is geweldig. Mede dankzij hen kunnen wij verder bouwen aan onze mooie club. Naast het sponorschap zijn beide bedrijven ook al de nodige jaren lid van stichting Businessclub CWO, kortom betrokken sponsoren waar wij als club op kunnen bouwen.

Beide bedrijven zijn actief in de wereld van transport en logistiek, CCT heeft voor iedere logistieke vraag de capaciteit, de kennis en de kunde in huis. Vanuit Alphen aan den Rijn en Moerdijk verbinden zij het Europese achterland met bestemmingen wereldwijd.

De Euro-Rijn Groep is een veelzijdige dienstverlener die staat voor service en kwaliteit. Zij gaan graag uitdagingen op het gebied van opslag, overslag en distributie aan en bieden u een concurrerende oplossing die volledig aansluit op uw kernactiviteiten Het hoofdkantoor van Euro -Rijn is gevestigd in Moerdijk.

Op dit moment schitteren deze bedrijven al op verschillende plaatsen langs ons hoofdveld, maar zullen het komend seizoen nog meer zichtbaar worden op onze club!

Delen

Joris van der Windt

06 - 48 40 62 81

Jeroen Onderdelinden

06 - 16 26 42 19

Bank (ING)

NL35INGB0006062181
t.n.v. Stichting Businessclub CWO
Te Vlaardingen

Postadres

Stichting Businessclub CWO
Muskuskruid 8
3137 WH Vlaardingen
t.a.v. St. Businessclub CWO

Locatie sportcomplex

Trimpad 12
3135 GA Vlaardingen

KvK

52632849