Seizoen 2021 – 2022 loopt op zijn eind…

Komende zaterdag is ook voor ons eerste elftal de laatste speelronde aangebroken, er zal dan 14.30 uur thuis worden afgetrapt tegen sv Charlois. Bij winst van sv CWO en bij verlies van een aantal concurrenten zou ons eerste elftal nog kunnen eindigen op plaats 4, waar het nu toch wel een beetje teleurstellend op plaats 7 staat. Lang is er mee gedaan voor de bovenste plaatsen, maar helaas is het op cruciale momenten niet gelukt om te winnen, zo ook afgelopen week tijdens de kwart finale van het Vlaardings kampioenschap tegen DVO (3-4 verloren). Jammer uiteraard daar dit nog een mooi toetje zou zijn geweest voor alle CWO’ ers. Desalniettemin was er dit seizoen genoeg te genieten, werd er leuk voetbal gespeeld met herkenbare gezichten, er wordt dan ook met de nodige versterkingen positief uit gekeken naar het nieuwe seizoen. Onze dames waren dit jaar niet te verslaan en wisten onder leiding van trainer Gerald zelfs het kampioenschap binnen te slepen wat uiteraard groots is gevierd!

Voor wat betreft de jeugd is er veel moois te vertellen, de jeugd afdeling blijft maar groeien wat ook nog eens gepaard gaat met nieuwe aanwas van betrokken vrijwilligers, uiteraard kan dit altijd nog meer, maar zijn we trots op wat er nu staat. Dat er inmiddels al 5 CWO jeugd teams in de finales staan van het Vlaardings kampioenschap geeft aan dat we op de goede weg zijn, maar wel onze eigen weg waarbij plezier en prestatie prima samen gaan!

Wat betreft de St. Businessclub CWO kijken wij ondanks toch weer een corona periode, terug op een geslaagd seizoen. In de zomer was de aftrap met een zeer geslaagd tennistoernooi en BBQ bij Polderpoort Vlaardingen, waarna er tijdens het seizoen een aantal wedstrijden van ons eerste elftal werden bezocht en bekeken vanaf ons terras aangrenzend aan de vernieuwde Business ruimte. Tot slot was daar natuurlijk ook nog de meer dan geslaagde dag waarbij de CWO Businessclub On Tour werd geïntroduceerd, starten bij de topper van ons eerste elftal tegen DCV, met de bus naar SPARTA en afsluiten met overheerlijk diner bij kersvers Businessclub lid Gyn & Gin, het bleek een mooi recept te zijn! Dat we hiernaast dit jaar met zo’n 5 leden zijn gegroeid (deels met dank aan de “Vrienden van CWO”) maakt het voor ons een prachtig seizoen om op terug te kijken!

Tot slot is het goed om aan het eind van een seizoen mensen te bedanken want wij kunnen het uiteraard niet alleen; Gertjan Pleijsier & Ed Onderdelinden voor de opzet van “de vrienden van CWO”, Michel van Velzen van The Mindoffice voor het snelle schakelen rondom onze PR, Michiel van de Berg voor de samenwerking met Sparta Rotterdam, Pleun Onderdelinden onze toernooi directeur bij het tennistoernooi, Fundament Advies & 3D Makelaars zijnde de werkgevers van ondergetekenden voor het tijdens werktijd zaken kunnen regelen voor onze Businessclub, uiteraard alle vrijwilligers van sv CWO die de vereniging mogelijk maken en natuurlijk al onze trouwe Businessclub leden!

Later deze maand komen wij voor dit seizoen nog eenmaal bij je terug m.b.t. de verlenging van het Businessclub lidmaatschap voor het seizoen 2022 – 2023, waarbij wij er uiteraard op vertrouwen met alle leden door te gaan naar het nieuwe seizoen.

Wellicht tot zaterdag 4 juni, niet alleen de laatste thuiswedstrijd maar ook nog eens de laatste Blue Saturday van dit seizoen.

Joris van der Windt & Jeroen Onderdelinden

Delen

Joris van der Windt

06 - 48 40 62 81

Jeroen Onderdelinden

06 - 16 26 42 19

Bank (ING)

NL35INGB0006062181
t.n.v. Stichting Businessclub CWO
Te Vlaardingen

Postadres

Stichting Businessclub CWO
Muskuskruid 8
3137 WH Vlaardingen
t.a.v. St. Businessclub CWO

Locatie sportcomplex

Trimpad 12
3135 GA Vlaardingen

KvK

52632849