Ons verlaat verjaardagsfeest werd een groot succes!

Afgelopen zaterdag was het niet alleen Blue Saterday bij sv CWO, maar was het ook de dag dat wij eindelijk ons 10 jarig jubileum hebben kunnen vieren!

Met ruim 50 leden bekeken we vanaf ons terras de topper tussen sv CWO en DCV, na een mooie opkomst, een overvolle tribune en een spannende eerste helft (1-0), werd de reis voortgezet richting Sparta Rotterdam. Met onze huis vervoerder, Nooteboom Tours werd ons gezelschap voor de deur van het Kasteel afgezet en stond de volgende topper op het programma tussen Sparta en Go Ahead Eagles welke wij vanaf de business seats van het Kasteel mochten bekijken.  Het ontbrak de leden hierbij aan niets en uiteindelijk ook nog een 3 belangrijke punten voor Sparta heeft opgeleverd. Helaas was inmiddels duidelijk geworden dat sv CWO tegen DCV met een gelijkspel was geëindigd ( 1-1), dit mocht de pret verder gelukkig niet drukken, het gezelschap moest immers weer veder naar de volgende stop, Businessclub lid "restaurant Gym & Gin".  

In het prachtige restaurant van Kevin Valkoff, Gym & Gin werden de leden getrakteerd op een overheerlijk culinair diner, wat samen met de nodige wijn zorgde dat het er zeker niet minder gezellig op werd. 

Tot slot werd het hele gezelschap weer veilig door chauffeur Marcel van Nooteboom Tours terug naar sv CWO gebracht, waar de Blue Saterday nog steeds aan de gang was en de echte "diehards" zelfs nog even de kantine in zijn gedoken...

Kortom het was een top dag, leden bedankt!

Delen

Joris van der Windt

06 - 48 40 62 81

Jeroen Onderdelinden

06 - 16 26 42 19

Bank (ING)

NL35INGB0006062181
t.n.v. Stichting Businessclub CWO
Te Vlaardingen

Postadres

Stichting Businessclub CWO
Muskuskruid 8
3137 WH Vlaardingen
t.a.v. St. Businessclub CWO

Locatie sportcomplex

Trimpad 12
3135 GA Vlaardingen

KvK

52632849