Nieuws vanuit onze Businessclub!

Nieuw Businessclub lid is het luisteren waard!
Ook dit seizoen zijn we weer gestart met een nieuw Businessclub lid, we zijn dan ook super blij te kunnen melden dat de mannen van "Stelletje Amateurs" lid zijn geworden van de leukste Businessclub van de regio.
Voor de mensen die deze heren nog niet kennen, het gaat hier om een aantal bekende regionale voetbalgezichten die een superleuke podcast maken welke in onze Businessruimte wordt opgenomen. De podcast is te luisteren via deze link en is zeker de moeite waard, een hartelijk welkom aan deze heren!

Businessclub Padel Toernooi is VOL!
Vrijdag 24 november staat ons eerste evenement van dit seizoen op de planning, met maar liefst 24 teams zal er in Sportcentrum Vlaardingen om de eerste prijs worden gestreden van het Businessclub CWO Padel Toernooi. Na de succesvolle zomereditie, staat er nu dus een indoor variant op de agenda op de spiksplinternieuwe padelbanen van Sportcentrum Vlaardingen. De inschrijving is inmiddels gesloten en volledig volgeboekt, uiteraard zijn de leden welke niet actief deelnemen van harte welkom in het Sportcafé om gezellig een drankje te komen doen en de actieve leden te zien spelen. Er zal rond de klok van 18.30 uur worden gestart, waarbij de finale naar verwachting 22.15 uur zal plaatsvinden.

Heb jij jouw wedstrijd voor Sparta of Feyenoord al vastgelegd?
Zoals bekend hebben wij bij zowel Sparta als Feyenoord 4 vaste stoelen welke om toerbeurt door onze leden kunnen worden gebruikt. Heb jij jouw wedstrijd nu nog niet vastgelegd, laat ons dit dan alsnog zo snel mogelijk weten. 

Ons "vlaggenschip"
Waar we binnen onze jeugdafdeling de eerste kampioenen alweer zijn gehuldigd, wil het met ons eerste elftal nog niet echt lukken. Het is duidelijk nog even wennen in de derde klasse zullen we maar zeggen...
Nieuwsgierig naar ons eerste elftal? Zaterdag 18 november staat er alweer een derby op het programma tegen DVO'32, uiteraard is een ieder hierbij van harte welkom!

Delen

Joris van der Windt

06 - 48 40 62 81

Jeroen Onderdelinden

06 - 16 26 42 19

Bank (ING)

NL35INGB0006062181
t.n.v. Stichting Businessclub CWO
Te Vlaardingen

Postadres

Stichting Businessclub CWO
Muskuskruid 8
3137 WH Vlaardingen
t.a.v. St. Businessclub CWO

Locatie sportcomplex

Trimpad 12
3135 GA Vlaardingen

KvK

52632849