Mooi en belangrijk nieuws!

Zo'n 2 weken geleden zijn de facturen voor het nieuwe seizoen verzonden, super om te zien dat al zoveel leden inmiddels al hebben betaald! Voor de leden welke dit nog niet hebben gedaan zal de factuur vast op de planning staan, daar hebben wij alle vertrouwen in uiteraard.

Nog wat belangrijke zaken!

Businessclub CWO Tennistoernooi
Vrijdag 10 september staat de terug keer van het "BUSINESSCLUB TENNIS TOERNOOI" vanaf 17.00 uur op de agenda! De uitnodiging worden later verzonden, maar noteer deze alvast in de agenda's. Er zal op de tennisbanen van de Polderpoort worden gespeeld, waarbij je kan inschrijven samen met je partner als dubbelspelers, ben je alleen dan zorgen wij voor een passende partner en kan je dus ook als enkel speler inschrijven. Voor de enkele leden die minder sportief zijn, jullie zijn uiteraard ook van harte welkom voor de nodige support, een gezellig drankje en bovenal de afsluitende BBQ verzorgt door Businessclub lid Poelier Jaap Westbroek.

Betaling lidmaatschap seizoen 2021-2022
De facturen zijn zoals gezegd verzonden, heb je nog niet betaald of gereageerd, doe dit dan a.u.b. zo spoedig als mogelijk!
Factuur gemist? Laat het dan ook even weten zodat we deze nogmaals aan je kunnen versturen. 

Kennis maken
Inmiddels hebben alle leden een invulformulier ontvangen wat slechts 5 minuten van jullie tijd in beslag zal nemen om in te vullen. Het ingevulde formulier ontvangen wij graag retour, middels dit formulier willen wij jouw onderneming onder de aandacht brengen bij de andere leden en onze volgers via diverse (social)media gedurende het nieuwe seizoen.

Nieuwe Leden!
We sluiten af met supergaaf nieuws, want komend seizoen mogen wij alweer twee nieuwe leden verwelkomen!!! Welkom Branches Interim Consultancy en Fysiotherapie Holystaete, binnenkort meer info over deze aanwinsten voor onze Businessclub!

Delen

Joris van der Windt

06 - 48 40 62 81

Jeroen Onderdelinden

06 - 16 26 42 19

Bank (ING)

NL35INGB0006062181
t.n.v. Stichting Businessclub CWO
Te Vlaardingen

Postadres

Stichting Businessclub CWO
Muskuskruid 8
3137 WH Vlaardingen
t.a.v. St. Businessclub CWO

Locatie sportcomplex

Trimpad 12
3135 GA Vlaardingen

KvK

52632849