Fijne feestdagen en een gezond 2022!

Een week voor de kerst lijkt alles helaas weer een beetje hetzelfde als de kerst van het afgelopen jaar. Veel is gesloten, er wordt niet gevoetbald en ook nu worden er helaas weer leden van onze Businessclub direct door alle maatregelen getroffen.

Het jaar 2021 had een feest jaar moeten worden waarin wij onder andere ons 10-jarig jubileum zouden vieren, helaas is dit tot op heden in verband met alle onzekerheid en regelgeving nog niet gelukt. Gelukkig hebben we elkaar wel in de zomer tijdens een officieel evenement kunnen ontmoeten, het Businessclub CWO Tennistoernooi was een groot succes! Met een potje tennis, de gastvrijheid van de Polderpoort en natuurlijk de BBQ van Businessclub lid Poelier Jaap Westbroekwas het toch weer als vanouds.

De afgelopen week hebben wij in samenwerking met Businessclub lid Multivlaai Schiedam zo'n 60 kerst taarten laten rondbrengen, hopelijk heeft deze gesmaakt en bewijst dit nog maar eens dat wij onze zeer gewaardeerde Businessclub leden niet zullen vergeten.

Tot slot willen wij alle leden enorm danken voor het afgelopen kalender jaar, het lidmaatschap, de betrokkenheid en behulpzaamheid laat zien dat wij niet zo maar een Businessclub zijn, we zijn alleen de enige echte Businesscub binnen de Vlaardingse sportverenigingen en ook nog eens de leukste!

Wij wensen al onze Businessclub leden, leden van sv CWO en familie, hele fijne feestdagen en vooral een gezond 2022!

Joris & Jeroen

Delen

Joris van der Windt

06 - 48 40 62 81

Jeroen Onderdelinden

06 - 16 26 42 19

Bank (ING)

NL35INGB0006062181
t.n.v. Stichting Businessclub CWO
Te Vlaardingen

Postadres

Stichting Businessclub CWO
Muskuskruid 8
3137 WH Vlaardingen
t.a.v. St. Businessclub CWO

Locatie sportcomplex

Trimpad 12
3135 GA Vlaardingen

KvK

52632849