Er wordt flink aan de bar getimmerd bij onze club!

Waar er helaas binnen de club een lastig besluit is genomen om voor nu nog niet te starten met trainen, een lastig besluit, maar uiteraard met alle goede bedoelingen en in een lijn met het huidige beleid rondom de basisscholen, wordt er getimmerd hard doorgewerkt aan onze prachtige bar.

Al weken zijn de heren, Ed Onderdelinden, Robert Boot, Ronald Magielsen, Ed Veldhoven, Dave van der Mark en Andre van Vliet samen met de businessclubleden Aannemer Gebr. Onderdelinden en J&A Boom en Griffijn in de weer met de metamorfose van onze bar. Het resultaat mag er zeker zijn, een enorm woord van dank aan eerdergenoemde heren en Businessclub leden.

De oude prijzenlijst, die zoals te zien wordt vervangen door een digitaal overzicht, zal worden vervangen voor een paar mooie zwart wit foto's in de lijn van de foto's welke eerder aan de andere zijde van de kantine zijn komen te hangen. Hierbij zijn de heren nog opzoek naar mooie foto's van de kantine/bar van RKWIK, HSC en HVO. Heb jij hier wellicht nog mooie foto's van in je bezit? Mail ze door naar businessclub@svcwo.nl.

Nu hopen dat we snel de bar in gebruik mogen gaan nemen….

Delen

Joris van der Windt

06 - 48 40 62 81

Jeroen Onderdelinden

06 - 16 26 42 19

Bank (ING)

NL35INGB0006062181
t.n.v. Stichting Businessclub CWO
Te Vlaardingen

Postadres

Stichting Businessclub CWO
Muskuskruid 8
3137 WH Vlaardingen
t.a.v. St. Businessclub CWO

Locatie sportcomplex

Trimpad 12
3135 GA Vlaardingen

KvK

52632849