Een goed idee of misschien wel het laatste zetje voor een nieuw trainingspak?

Voor veel leden van sv CWO is stichting Businessclub CWO inmiddels wel bekend, maar wellicht nog niet voor iedereen, daarom even kort;

St. Businessclub CWO is een op zichzelf staande stichting welke als belangrijkste doel heeft het ondersteunen van sv CWO bij bepaalde activiteiten en/of het realiseren van bepaalde doelen. Het komt er eigenlijk op neer dat st. Businessclub CWO voor “de extra’tjes” zorgt binnen de vereniging, denk aan een financiële bijdrage aan een team uitje, hulp aan Sinterklaas bij zijn inkopen, zaken rondom de aankleding van onze kantine en ga zo maar door.

De inkomsten van st. Businessclub CWO zijn afkomstig vanuit de Businessclub leden, een groep van zo’n 50 ondernemers die in de loop van de tijd ( de Businessclub bestaat al 11 jaar!) zijn aangesloten bij de leukste Businessclub van de regio. Deze bedrijven doen dat natuurlijk omdat ze sv CWO een warm hart toedragen, maar ook zeker om via dit lidmaatschap het zakelijk netwerk te vergroten. De Businessclub leden ontmoeten elkaar een aantal keer per jaar tijdens een van de evenementen, zoals volledig verzorgt bezoek aan Sparta of bijvoorbeeld een mooie netwerk avond zoals komende 14 oktober met Dick Advocaat en Cor Pot. De inkomsten van st. Businessclub CWO worden dan ook na aftrek van de vaste kosten gelijk verdeeld en gereserveerd voor evenementen van de Businessclub en mooie wensen & doelen binnen sv CWO.

Stichting Businessclub CWO wordt geleid door Joris van der Windt en Jeroen Onderdelinden, wellicht herken je hen aan bijgevoegde foto. Zij staan je ook graag persoonlijk te woord in geval je meer inhoudelijk over st. Businessclub CWO wenst te weten!

Kom ik in aanmerking voor een financiële bijdrage?

Om een bijdrage aan te vragen is het zaak om een verzoek te doen via; https://businessclubcwo.nl/verzoekbijdragen 

Hier kan je jouw idee, wens of doel benoemen en omschrijven. Hierbij is het belangrijk te weten dat wij “ondersteunend” zijn, dat wil zeggen dat wij altijd zelf ook een inspanning vragen aan de CWO leden die een verzoek doen. Dus heb je bijvoorbeeld een sponsor voor nieuwe trainingspakken of organiseer je een team uitje en kom je bijvoorbeeld net € 150,- te kort, dan kan de je voor dit laatste stukje aankloppen en een verzoek doen.

Ieder seizoen wordt het budget wat beschikbaar is opnieuw vastgesteld en hierbij geldt uiteraard dat er een aantal evenementen binnen sv CWO kunnen rekenen op een vaste bijdrage, maar ook jij met jouw team of commissie kan een verzoek doen voor een bijdrage, maar let op het kan natuurlijk ook zo zijn dat het budget niet (meer) toereikend is of dat jouw verzoek niet past binnen de visie van st. Businessclub CWO, dus een verzoek is geen automatisch akkoord!

Wil je meer weten of wil jij zelf of jouw werkgever lid worden van de leukste Businessclub van de regio? Neem dan contact op met Joris of Jeroen via businessclub@svcwo.nl of kijk op www.businessclubcwo.nl

Delen

Joris van der Windt

06 - 48 40 62 81

Jeroen Onderdelinden

06 - 16 26 42 19

Bank (ING)

NL35INGB0006062181
t.n.v. Stichting Businessclub CWO
Te Vlaardingen

Postadres

Stichting Businessclub CWO
Muskuskruid 8
3137 WH Vlaardingen
t.a.v. St. Businessclub CWO

Locatie sportcomplex

Trimpad 12
3135 GA Vlaardingen

KvK

52632849