Dank aan onze SUPER LOT kopers!!!

Zoals eerder al genoemd doet sv CWO ook dit jaar weer mee aan deGrote Club Actie. Een mooi instrument om onze club wat extra inkomsten te bezorgen welke dit jaar onder andere zal worden gebruikt voor de inrichting van een super mooie game hoek in onze kantine. 
Sinds dit jaar verkopen ook de kanjers van de VoetbalsGoal loten en worden er zogenaamde SUPER LOTEN aangeboden aan de leden van onze Businessclub. Dat deze aanvulling nu al de nodige positieve effecten kent op de opbrengst tot zover kunnen wij wel alvast verklappen, de organisatie van de Grote Club Actie binnen sv CWO zal hier binnenkort meer informatie over delen, maar wij willen wel alvast de Businessclubleden die tot op heden hebben deelgenomen; Fundament Advies, 3D Makelaars, Barendregt & De Bruijn, Sea and Shore, De Witte Garantiemakelaars, Holystaete Fysiotherapie, The Mind Office, en sponsor Van Tiel Transport hartelijk danken voor de aankoop van deze Super Loten! 

Nog geen Super lot kunnen kopen? Dit kan nog steeds via deze link!
Vergeet niet sv CWO te selecteren! 

Nogmaals dank en later meer info over de uiteindelijke opbrengst voor onze club en hopelijk veel mooie prijzen voor alle loten kopers!

Delen

Joris van der Windt

06 - 48 40 62 81

Jeroen Onderdelinden

06 - 16 26 42 19

Bank (ING)

NL35INGB0006062181
t.n.v. Stichting Businessclub CWO
Te Vlaardingen

Postadres

Stichting Businessclub CWO
Muskuskruid 8
3137 WH Vlaardingen
t.a.v. St. Businessclub CWO

Locatie sportcomplex

Trimpad 12
3135 GA Vlaardingen

KvK

52632849