Businessclub lid Fundament Advies investeert in jeugd sv CWO

Zaterdag 18 september ontvingen de mannen van sv CWO JO13-1 uit handen van Jeroen Onderdelinden (werkzaam bij Fundament Advies en tevens lid van de sponsorcommissie) bijna een compleet nieuwe garderobe. Met een nieuw wedstrijdtenue, trainingskleding en voor straks een warme winterjas lopen de mannen van de trainers Bas Houweling en Quinten Korpershoek er dit seizoen keurig bij. Het team, uitkomend in de eerste klasse, is de competitie met o.a. overwinningen op stadsgenoten Zwaluwen en Victoria goed gestart. 

Sponsor Fundament Advies met kantoren in Vlaardingen, Schiedam en Bergschenhoek is verbonden aan meerdere sporten en verenigingen in de regio en noemt zichzelf niet voor niets de meest sportieve financieel dienstverlener. 

Met sv CWO heeft Fundament Advies een bijzondere band, niet alleen zijn zij hier al jarenlang lid van st. Businessclub CWO, maar werken eerdergenoemde Jeroen Onderdelinden en Bas Houweling in de Vlaardingse vestiging van Fundament Advies aan de Korte Hoogstraat 8a. Hiernaast is Fundament Advies verantwoordelijk voor alle zakelijke verzekeringen rondom sv CWO en zijn er inmiddels met de hulp van Fundament Advies de nodige woningen van CWO'ers gefinancierd.

Naast het volledig kledingsponsor zijn van JO13-1, zal Fundament Advies komend seizoen ook trainingspakken beschikbaar stellen voor JO12-1, kortom Fundament Advies is niet meer weg te denken aan het Trimpad in Vlaardingen!

Benieuwd naar wat Fundament Advies voor jouw situatie kan betekenen? Neem eens een kijkje op www.fundament-advies.nl of schiet Jeroen Onderdelinden of Bas Houweling eens aan op de club, een afspraak is zo gemaakt!

Fundament Advies, bedankt!!!

 

Delen

Joris van der Windt

06 - 48 40 62 81

Jeroen Onderdelinden

06 - 16 26 42 19

Bank (ING)

NL35INGB0006062181
t.n.v. Stichting Businessclub CWO
Te Vlaardingen

Postadres

Stichting Businessclub CWO
Muskuskruid 8
3137 WH Vlaardingen
t.a.v. St. Businessclub CWO

Locatie sportcomplex

Trimpad 12
3135 GA Vlaardingen

KvK

52632849