Bedankt en tot snel!

Beste leden,

Afgelopen vrijdag was daar de eerste editie van het " Businessclub CWO Padel Toernooi", een meer dan geslaagd laatste evenement van seizoen 2022-2023. Wij kijken als bestuur van stichting Businessclub CWO terug op een mooi seizoen met leuke evenementen. Was je er afgelopen vrijdag niet bij, dan kan je nog een verslag teruglezen via onze website.

Voor de vereniging was het over het algemeen ook een mooi seizoen, de jeugdafdeling die maar blijft groeien en kwalitatief ook steeds beter wordt, maar er was helaas ook de telleurstelling rondom de degradatie van ons eerste elftal naar de derde klasse. Gelukkig kunnen de mannen van vertrekkend hoofdtrainer Jeff Stans het seizoen nog enige glans geven door de finale van het Vlaardings Kampioenschap te winnen, welke zaterdag 1 juli einde middag op het terrein van vv Zwaluwen gespeeld zal gaan worden (tegenstander vv Zwaluwen of VFC).

Wij sluiten het seizoen voor nu af en vertrouwen erop om elkaar ook volgend seizoen weer te mogen begroeten op een van onze evenementen. De factuur voor het nieuwe seizoen zal in de komende weken per email worden verzonden. Uiteraard houden wij je ook tijdens de zomer op de hoogte middels berichten op onze LinkedIn-pagina, blijf deze dus zeker volgen!

Vanaf hier danken wij jou voor het afgelopen jaar, het jaar waar wij mede dankzij jouw lidmaatschap onder andere de volgende zaken mogelijk hebben kunnen maken;
Bijdrage kleding diverse jeugdelftallen, prijzen tbv de klaverjas toernooien, Sinterklaas geholpen met de cadeaus voor de CWO-jeugd, presentje voor diverse CWO-vrijwilligers, nieuwe televisie voor de kantine, de ballen voor de Pupil van de week, bijdrage aan onze dames en heren selectie, bijdrage aan diverse kampioenen, bijdrage aan de enige echte CWO VoetbalsGoal, nieuw meubilair voor onze accommodatie en natuurlijk het verzorgen van de DJ tijdens de succesvolle Blue Saturday's. Kortom zonder jullie steun was het een stuk minder leuk geweest dit seizoen bij sv CWO! 


Nogmaals dank en tot volgend seizoen!


Fijne zomer en vriendelijke groet,


Joris & Jeroen

Delen

Joris van der Windt

06 - 48 40 62 81

Jeroen Onderdelinden

06 - 16 26 42 19

Bank (ING)

NL35INGB0006062181
t.n.v. Stichting Businessclub CWO
Te Vlaardingen

Postadres

Stichting Businessclub CWO
Muskuskruid 8
3137 WH Vlaardingen
t.a.v. St. Businessclub CWO

Locatie sportcomplex

Trimpad 12
3135 GA Vlaardingen

KvK

52632849