Afsluiten en vooruit kijken...

Beste leden,

Het seizoen 2020-2021 zit er nu echt bijna op, net op het moment dat er eindelijk licht lijkt te gaan schijnen in die "Corona tunnel". Wellicht dat de jeugd de komende maand nog wat wedstrijden mag gaan spelen tegen clubs uit de regio, dit zou nog voor een goede afsluiting kunnen zorgen van een seizoen wat we verder maar snel moeten vergeten. Dit uiteraard niet voordat we onze leden middels deze weg nogmaals vertellen hoe blij we met hen zijn en enorm danken voor de steun het afgelopen seizoen! Ondanks dat er weinig competitie is geweest hebben wij sv CWO onder andere kunnen ondersteunen met; Bidon actie jeugd, prijzen voor de verschillende onderlinge mix toernooien, vernieuwen van de kantine, bijdrage aan een voetbal clinic, hulp bij de Sinterklaascadeaus en nog veel meer ondersteuning van de verschillende jeugdteams.

Seizoen 2021-2022

Voor het seizoen 2021-2022 zijn de vooruitzichten gelukkig een stuk beter, dit moet dan ook een seizoen worden waarin we veel zaken zullen gaan inhalen, te beginnen met de terug keer van het "Businessclub CWO tennistoernooi"! Vooralsnog staat deze gepland voor vrijdag 10 september, vanaf 17.00 uur met waar mogelijk een afsluitende BBQ. Dit alles zal (onder voorbehoud van alle regels van dat moment) plaatsvinden op het terrein van de Polderpoort in Vlaardingen (hierover later uiteraard meer info!) Dit moet de aftrap worden van een prachtig seizoen!

Naast de evenementen en ons voorgenomen jubileumfeest, is er het komend seizoen genoeg te beleven bij stichting Businessclub CWO en sv CWO. Het komend seizoen kan er ook weer gebruik worden gemaakt van onze seizoenkaarten bij Sparta, zullen wij proberen onze plaatsen bij Feijenoord te gaan uitbreiden naar 4 vaste plaatsen en blijven er incidenteel wedstrijden van AJAX te bezoeken voor onze Businessclub leden.

Kosten lidmaatschap 2021-2022

De kosten voor het lidmaatschap zullen wij net als afgelopen seizoen gelijk houden en niet verhogen, de factuur hiervoor zal eind volgende maand per email worden verzonden. In geval deze factuur net op een verkeerd moment komt zijn wij uiteraard altijd bereid om met deze leden mee te denken. Om onze trouwe leden tegemoet te komen en nogmaals te danken voor de onvoorwaardelijke steun binnen dit lopende seizoen, kunnen wij onze Businessclub leden het volgende aanbieden;

  • (Extra) Reclame bord aan ons hoofdveld
  • Voor onze Businessclub leden kunnen wij eenmalig bij een nieuw af te nemen  reclame bord het volgende aanbieden;
    Jaar 1: opmaak kosten a € 185,- (Dus geen hang kosten a € 165,-!!!)*
    Jaar 2: € 165,-
    Jaar 3: € 165,-
* Deze aanbieding geldt alleen voor nieuw af te nemen reclame borden met een contract voor 3 jaar en geldt derhalve niet voor lopende contracten. 

Wanneer je van deze aanbieding gebruik wil maken laat ons dit dan weten door een email te sturen, samen met het EPS-logo. Deze email kan naar businessclub@svcwo.nl .

Vragen of opmerkingen?

Heb je op dit moment vragen, opmerkingen of andere wensen? Laat het ons weten via een email of neem telefonisch contact op met Joris (0648406281) of Jeroen (0616264219).

 

 

Delen

Joris van der Windt

06 - 48 40 62 81

Jeroen Onderdelinden

06 - 16 26 42 19

Bank (ING)

NL35INGB0006062181
t.n.v. Stichting Businessclub CWO
Te Vlaardingen

Postadres

Stichting Businessclub CWO
Muskuskruid 8
3137 WH Vlaardingen
t.a.v. St. Businessclub CWO

Locatie sportcomplex

Trimpad 12
3135 GA Vlaardingen

KvK

52632849